» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Sinds meer dan 50 jaar is Jan Honkoop als koster en tussendoor als kerkenraadslid betrokken geweest bij onze gemeente. Nu heeft hij het afgelopen jaar zijn 90e verjaardag gevierd en laat zijn gezondheid het helaas niet meer toe om het kosterschap nog verder uit te voeren. Daarom neemt hij nu afscheid als koster. Voor al zijn diensten en betrokkenheid willen wij Jan Honkoop dank zeggen in de ontmoetingsdienst van 1 maart. U bent allen van harte welkom!

Kerkdienst o.l.v. Ds. H.Hartogsveld (beperkte toegankelijkheid +onlinedienst)
datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

Kerkdienst o.l.v. Ds. A. Roding (beperkte toegankelijkheid + onlinedienst)
datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur reserveren verplicht

De diensten op Goede Vrijdag (2 april 2021), Stille Zaterdag (3 april 2021) en Paasmorgen (4 april 2021) zijn live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar deze livestreams te gaan.

Op dit moment worden er geen nieuwe kerkdiensten van wijk II live uitgezonden via YouTube. Klik HIER om naar eerder uitgezonden diensten te gaan.