» Agendapagina

Dorpskerk
Tijdstip:
 10:00

Sinds meer dan 50 jaar is Jan Honkoop als koster en tussendoor als kerkenraadslid betrokken geweest bij onze gemeente. Nu heeft hij het afgelopen jaar zijn 90e verjaardag gevierd en laat zijn gezondheid het helaas niet meer toe om het kosterschap nog verder uit te voeren. Daarom neemt hij nu afscheid als koster. Voor al zijn diensten en betrokkenheid willen wij Jan Honkoop dank zeggen in de ontmoetingsdienst van 1 maart. U bent allen van harte welkom!

Kerkdienst o.l.v. Ds. D. Rietveld
datum en tijdstip 14-08-2022 om 10.00 uur

Kerkdienst o.l.v. Ds. F. Bos
datum en tijdstip 21-08-2022 om 10.00 uur

Huisvesting voor Oekrainers

Wijk 1
Iedere zondag vanaf 10:00 uur

De kerkdienst van Paasmorgen 17 april 2022  is via  livestream uitgezonden . Klik HIER om naar deze livestream en ook naar eerdere opgenomen livestreams te gaan.

De livestream uitzendingen zijn weer actief. Klik HIER om naar de livestream en eerder uitgezonden diensten te gaan.

Gedragscode Hervormde Gemeente Berkenwoude

Gedragscode